Om zoo, restauranger, båtutflyt och Margaret Island

Helgen fortsatte att vara fylld till bredden utav roligheter. Lördagen började med en liten promenad i Cityparken. Man poppar upp mitt i parken om man tar metron.Dagen bestod också utav ett besök på Budapest berömda Zoo. Det fanns mängder utav djur från alla världsdelar och vi promenerade runt tills fötterna värkte

Vi hittade Timon:


Och det obligatoriska, att hitta Nemo:


Och en kärleksfull apfamilj;


Sötaste av alla:


Fin utsikt:På kvällen promenerade vi sedan efter en mysig restauranggata och satte oss på en restaurang som var jättefin men spretig. Å ena sidan konst i taket och vacker inredning, å andra sidan autografer fulla väggarna. Och musiken som spelades var pop från 90-talet. Ingenting passade egentligen med det andra. Men maten var supergod och vi hade en trevlig kväll!
Söndagen började med en promenad på Margaret island. Det var regnigt, höstigt och luktade friskt.Sedan möttes vi på Sugar för att testa några av deras konstverk:

Följt av ett besök på operan. Här ska Emma, Natali och jag gå på en föreställning i veckan tänkte vi:På kvällen åkte vi iväg på en båttur efter Donau. Det var livemusik, tända ljus, stora fönster och supergod mat:Efter fyra dagar med restaurangmat varje kväll, fika, drinkar och efterrätter ska jag allt äta tonfisk och gå promenader resten av året. eller ja. I alla fall idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback